Yunansayağı qəhvə Ən faydalı dəmləmə qaydası – Resept
Yemək Reseptləri

Yunansayağı qəhvə: Ən faydalı dəmləmə qaydası – Resept

Deyilənə görə, çox miqdarda qəhvə orqanizmə ziyandır. Onda nə üçün yunanlar bu içkidən günün istənilən saatında istifadə edirlər amma buna baxmayaraq uzunömürlükləri ilə məşhurdurlar?

1Arada.az bildirir ki, yunansayağı qəhvə dünyada ən faydalı içki kimi tanınır. Bu dəfə sizə onun hazırlanmasını təqdim edirik:

Bu içki qumda hazırlanır. Ev şəraitində onu köhnə tavaya bir neçə sm qalınlığında qum tökərək vam odda hazırlayırlar.

Lazım olanlar:

1 pay üçün tələb olunanlar: 1 stəkan su, 1,5 çay qaşığı qəhvə, zövqə görə şərkər tozu.

Hazırlanması:

Qəhvə və şəkəri qəhvə bişirmək üçün nəzərdə tutulan qaba tökün.

Üzərinə su əlavə edərək yaxşıca qarışdırın.

Zəif odun üzərində davamlı olaraq qarışdırın. Qəhvəni qaynatmaq olmaz.Köpüklənən kimi qazı söndürün və bir neçə dəqiqə gözləyin. Daha sonra fincana tökərək servis edə bilərsiniz.

1Arada
1Arada.az sizi tibb, məişət, gözəllik, mətbəx, təhsil, avtomobil sahələrində baş verən ən son yeniliklərdən xəbərdar edəcək. Bunun üçün də sizi facebook, instaqram, youtube, pinterest, tvitter, tumblr sosial şəbəkələr vasitəsilə portalimizi izləməyə dəvət edirik. Sizi maraqlandıran bütün məlumatları 1Arada.az-dan əldə edə biləcəksiniz.
http://1arada.az

Bir cavab yazın

Sizin e-poçt ünvanınız dərc edilməyəcəkdir. Gərəkli sahələr * ilə işarələnmişdir